Inloggen  |  Registreren

Kamerkoor Doulce Memoire

Doulce Memoire is een Haarlems kamerkoor dat bestaat uit 24 geschoolde enthousiaste zangers en staat onder leiding van dirigent Felix van den Hombergh. Kamerkoor Doulce Memoire is opgericht in 1972. We zingen graag bijzondere en mooie koorwerken uit alle mogelijke stijlperioden, vaak a capella, soms met klein instrumentaal ensemble, soms met orkest.

Dirigent Felix van den Hombergh staat garant voor bijzondere programmeringen en muzikale leiding op hoog niveau. De leden van Doulce Memoire hebben allen zangles (gehad), zijn ambitieus en samen zijn we ook een gezellig koor! Van alle koorleden verwachten we dat ze thuis studeren en goed voorbereid op de repetitie komen. Af en toe zijn er stemgroep repetities en zingen we tijdens de dinsdagrepetities in kwartetten. Eens per jaar hebben we een koorweekend en ongeveer twee maal per jaar een zogenaamde 'stampdag'.
Kamerkoor Doulce Memoire  zondag 18 juni 2017 om 08:49
Na een zeer geslaagd tournee in Roemeniƫ en een schitterende recensie van het Haarlems Dagblad nav ons concert 'Les Pays Bas' maken wij op 4 juli a.s. een begin met de repetitie fase van ons komend concert:
'Concert Spirituel' koormuziek uit de Franse Barok.

Wij zijn naarstig op zoek naar 2 lage Bassen en een tweede Tenor.
Ben je beschikbaar op dinsdagavond en kun je repeteren in Haarlem?
Bel met Jelle Teertstra, voorzitter DM
tel: 06-14265551