Inloggen  |  Registreren

A Touch of Light

Uitvoerenden:

Northern Voices

Beheerder:

charlotte tjaarda

Datum en tijd:

zaterdag 28 mei 2016
Aanvang: 20.00

Locatie:

Hervomde Kerk
Hoofdstraat 48
9356AX Tolbert  (Drenthe)

Datails:

Bezoek de website
Programma:

Een verrassende ‘Touch of Light’ door kamerkoor Northern Voices

Zaterdagavond 28 mei om 20.00 uur geeft kamerkoor Northern Voices o.l.v. Edwin Velvis een verrassend lenteconcert ‘A Touch of Light” in de Hervormde kerk in Tolbert.
A capella gezongen, wordt o.a. muziek van Byrd, Gjeilo, Tallis en Williams ten gehore gebracht. Een extra ‘touch’ krijgt dit concert omdat de bezoeker ook kan gaan genieten van de muziekstijl close harmony door bijvoorbeeld de vertolking van Somewhere over the rainbow. Met een verbazende rijkdom aan klank én kleuren én variatie wil Northern Voices graag de lente met het publiek beleven.
Daarnaast geeft Het Sweelinck Blokfluit Ensemble o.l.v. Broer Giesing een geheel eigen invulling aan de twee instrumentale intermezzo’s tijdens dit concert. Muziek van Monteverdi, Sweelinck, Scheidt en Purcell, hoe boeiend en spannend klinken werken van deze componisten, als hiervoor naast de bekende blokfluiten, 1 bas ( van twee meter) en een viola da gamba bespeeld worden door het zevenkoppig koppige ensemble?!!
Kamerkoor Northern Voices en zijn dirigent heten u van harte welkom op zaterdagavond 28 mei om 20.00 uur , in de Hervormde kerk van Tolbert. Kaarten in de voorverkoop zijn verkrijgbaar voor €10, - bij Boekhandel Daan Nijman te Roden, Bio corner/Easy hobby te Leek en via de site www.northernvoices.nl . Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis.