Inloggen  |  Registreren

Jubileumconcert Oost-Nederlands Kamerkoor

Uitvoerenden:

Oost-Nederlands Kamerkoor
The Utrecht Company of Music

Beheerder:

wilceiger

Datum en tijd:

zaterdag 10 november 2018
Aanvang: 20.30

Locatie:

Catharinakerk
Simonsplein
7001BM Doetinchem  (Gelderland)

Datails:

Bezoek de website
Stuur een Email
Twitter: @ONK_Doetinchem
Facebook pagina
Programma:

Op zaterdag 10 november geeft het Oost-Nederlands Kamerkoor een jubileumconcert. Het is namelijk 25 jaar geleden dat Rob Vermeulen het dirigeerstokje overnam van oprichter Chiel de Leeuw. Het koor zingt twee vooraanstaande werken uit de koormuziek, de Nelsonmis van Haydn en het ‘Dixit Dominus’ van Händel. De instrumentale begeleiding is in handen van The Utrecht Company of Music onder leiding van Karel Demoet. De solistenpartijen worden vertolkt door Caroline Cartens (sopraan) en Petra Fröhlich (sopraan), Saskia Regtering (alt), Henk Gunneman (tenor) en Joep van Geffen (bas). Het concert vindt plaats in de Catharinakerk te Doetinchem en begint om 20.30 uur.

Overige informatie:

Het Oost-Nederlands Kamerkoor bestaat uit ruim 30 zangers en zangeressen afkomstig uit de regio Oost-Nederland en zingt repertoire vanaf de renaissance tot en met de 21e eeuw. Het koor stelt hoge eisen aan zichzelf en werkt voortdurend aan het handhaven en versterken van een hoog kwaliteitsniveau. Het koor staat sinds 1993 onder leiding van Rob Vermeulen, hoofddocent koordirectie aan Het Utrechts Conservatorium. Het ONK repeteert elke donderdagavond in Doetinchem. Dit jaar concerteerde het ONK in Doesburg, Nijmegen, Kalkar, Utrecht, Lochem en Wageningen. Na het jubileumconcert staan de kerstconcerten gepland voor 22 en 23 december.

Kaarten voor het jubileumconcert à € 22,50 zijn verkrijgbaar via www.oostnederlandskamerkoor.nl. Bij de kassa bedraagt de entree € 25,00.