Inloggen  |  Registreren

Internationaal Nazomerconcert van Muzikale Verbinding

Uitvoerenden:

Nederlands Concert Mannenkoor (NCM)

Beheerder:

PRNCM

Datum en tijd:

zaterdag 28 september 2019
Aanvang: 19.30

Locatie:

Grote Kerk
Kerkplein 1
3841EC Harderwijk  (Gelderland)

Datails:

Bezoek de website
Stuur een Email
Programma:

Het nazomerconcert wordt gegeven door het 30 jaar bestaande Nederlands Concert Mannenkoor o.l.v. Jimco Zijlstra en het Frauenchor Quodlibet uit Koblenz o.l.v. Wolfgang Fink. Muzikale medewerking wordt verleend door de vaste NCM-begeleiders André van Vliet (orgel) en Jan Lenselink (vleugel); Folkert Vreeken is de NCM-solist. Liesbeth Reijerkerk de presentatrice.
NCM-dirigent Jimco Zijlstra stelde een gevarieerd programma samen waarin zowel het internationale karakter van liederen alsook de muzikale verbinding van het NCM met het Frauenchor Quodlibet tot uitdrukking komt. Op de laatste koorreis werd het met gerenommeerde Quodlibet, dat als beste vrouwenkoor in de regio de titel 'Meisterchor 'ontving, een krachtige concertavond in Koblenz gegevens. Dat wordt het ook op 28 september in Harderwijk.

Overige informatie:

Voorverkoop toegangskaarten á € 12,50 (jongeren tot 16 jaar € 7,50) in Harderwijk bij de Primera winkels en The Read Shop Stadsdennen; in Ermelo bij Riemer en Walinga. en voorts bij de leden van het NCM. Kaarten 's avonds aan de Grote Kerk á € 15,-
U wordt hartelijk uitgenodigd om dit internationale najaarsconcert van muzikale verbinding bij te wonen. Voor info over het Nederlands Concert Mannenkoor en dit concert: www.ncm.online.