Inloggen  |  Registreren

Gratis try-out-concert Johannes Passion

Uitvoerenden:

Utrechts Studenten Koor en Orkest

Beheerder:

USKoorenOrkest

Datum en tijd:

vrijdag 4 december 2020
Aanvang: 19:30

Locatie:

Grote Kerk
Kerkstraat 20
5211KG Den Bosch  (NoordBrabant)

Datails:

Bezoek de website
Stuur een Email
Twitter: @@hetusko
Facebook pagina
Programma:

Op 4 januari brengt het Utrechts Studenten Koor en Orkest (USKO) de Johannes-Passion ten gehore tijdens een gratis try-outconcert in de Grote Kerk te Den Bosch. Dit concert vormt de afsluiter van een intensieve repetitieweek waarin het klassieke stuk in één week wordt ingestudeerd. Deze week, die liefkozend ‘Bachkamp’ wordt genoemd, is een jaarlijks terugkerende gebeurtenis, waarbij de studenten afwisselend de Johannes-Passion, Hohe Messe of Johannes Passion repeteren.

In samenwerking met Felipe Gallegos (Evangelist), Hidde Kleikamp (Christus), Bobbie Blommestein (Sopraan), Emilie Wijers (Alt), André Pérez Muíño (Tenor), Jouke Wijmenga (Bas)

Het USKO bestaat sinds 1945 en werd opgericht om de Utrechtse studenten nader tot elkaar te brengen door middel van muziek, met name die van Bach. Om die reden heeft het gezelschap het jaarlijks uitvoeren van een Bach-stuk tot een traditie gemaakt. Het gezelschap staat onder leiding van Gilles Michels. Op 28 maart en 2 april voert het USKO de Johannes-Passion uit in Maarssen en Utrecht.