Inloggen  |  Registreren

Try out Paco Peña - Réquiem por la Tierra (Requiem voor de Aarde)

Uitvoerenden:

Musica Vocale
Oost-Nederlands Kamerkoor
Ulftse Nachtegalen
Paco Peña en zijn flamenco-ensemble Cordoba

Beheerder:

wilceiger

Datum en tijd:

zaterdag 18 januari 2020
Aanvang: 19.30

Locatie:

Hal 12
Kerkstraat 27
6901AA Zevenaar  (Gelderland)

Datails:

Bezoek de website
Stuur een Email
Twitter: @ONK_Doetinchem
Facebook pagina
Programma:

Kamerkoor Musica Vocale uit Wageningen en het Oost-Nederlands Kamerkoor uit Doetinchem, beide o.l.v. van dirigent Rob Vermeulen, verzorgen vier uitvoeringen van het ‘Réquiem Por La Tierra’ van 18 tot en met 22 januari 2020. De koren worden begeleid door Paco Peña en zijn professioneel flamenco-ensemble Cordoba en in Doetinchem door de Ulftse Nachtegalen.

Het ‘Réquiem Por La Tierra – Requiem voor de Aarde’ is een muziekstuk gecomponeerd door de wereldberoemde flamencogitarist Paco Peña. Hij schreef dit werk in 2004 als eerbetoon aan de aarde met daarin de oproep aan de mensheid om voorzichtig met onze aarde om te springen. Hij maakt gebruik van een spannende combinatie van hartstochtelijke flamenco en klassieke koorzang.

Kunstopleiding ArtEZ in Arnhem, DansPodium Zevenaar, diverse basisscholen in de regio, PABO Iselinge uit Doetinchem en maatschappelijke organisaties zijn eveneens betrokken bij de voorstellingen in een voorprogramma. Zo zijn zoveel mogelijk partijen betrokken om samen de boodschap van de bevlogen flamenco-componist Paco Peña door te geven.

Dit is de 2e in een reeks van 4 concerten. De try-out: 18-1, 9:30, Hal12 Zevenaar; 21-1, 19:30, Junushoff Wageningen en 22-1, 19:30 Musis Arnhem.

Overige informatie:

De entree voor deze try-out is € 10,-. Je kunt kaarten bestellen via www.requiemvoordeaarde.nl
Voor betalen via Ideal wordt € 1,50 in rekening gebracht.