Inloggen  |  Registreren

Geannuleerd Passieconcert Agnus Dei

Uitvoerenden:

Northern Voices

Beheerder:

secretaris

Datum en tijd:

zaterdag 28 maart 2020
Aanvang: 20.15u

Locatie:

NH Kerk
Dorpsweg 69
9798PD Garmerwolde  (Groningen)

Datails:

Bezoek de website
Stuur een Email
Programma:

Het concert is geannuleerd.
Kamerkoor Northern Voices vertelt het verhaal van de kruisiging en wederopstanding van Jezus aan de hand van muziek uit verschillende stijlperiodes. Er wordt muziek gebracht van ondermeer Bach, Chilcott, Mendelssohn, Rutter en Tavener Deze componisten, en vele anderen, hebben zich door het lijdensverhaal laten inspireren. Het thema van liefde, opoffering en vergeving, tegenover zelfzucht en vergelding heeft nooit aan belang ingeboet. De muziek vertelt hoe moeilijk, en tegelijkertijd hoopvol het is om daarnaar te leven. Het programma bestaat uit koorwerken, afgewisseld met solo’s door zangers uit het eigen koor en enkele orgelsolo’s door Henk de Vries.

Northern Voices bestaat uit 25 enthousiaste leden komend uit de drie noordelijke provincies. Zij brengen een breed repertoire van Engelse koormuziek en van oude en hedendaagse componisten. Het koor zingt regelmatig in verschillende kathedralen in Engeland. Op 23 november 2019 gaf het koor voor een volle Der Aa-kerk een gedachtenisconcert met muziek van J.S. Bach en zijn muzikale familie.
Het koor, met ervaren zangers, is ambitieus; zingen is een gedeelde passie. Het staat onder de bezielende leiding van Edwin Velvis.

Overige informatie:

Kaarten in de voorverkoop kosten €12,50 en zijn verkrijgbaar via www.northernvoices.nl , bij boekhandel Daan Nijman in Roden of via www.daannijman.nl (ticketshop). Kaarten, á €15,00, zijn ook verkrijgbaar aan de kassa bij de kerk. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.