Inloggen  |  Registreren

Het Alphens Kozakkenkoor mag weer

Uitvoerenden:

Alphens Kozakkenkoor

Beheerder:

pietur

Datum en tijd:

zondag 17 oktober 2021
Aanvang: 15:00 uur

Locatie:

St. Bonifaciuskerk
Paradijslaan 6,
2405CC Alphen aan den Rijn  (Zuidholland)

Datails:

Programma:

Op zondagmiddag 17 oktober a.s. geeft het Alphens Kozakkenkoor om 15.00 uur een prachtig concert in de mooie St. Bonifaciuskerk in Alphen aan den Rijn.
Het is bijna twee jaar geleden, maar dan gaat het toch echt weer gebeuren. De Kozakken gaan u laten zien dat zij het niet verleerd zijn. Anderhalf jaar geen optredens, online repeteren en sinds juli weer op de vertrouwde manier: gewoon in onze Maranathakerk oefenen.
Het eerste optreden na de Corvid 19 hebben de Kozakken in september de spits afgebeten in het openluchttheater van de Leidse Hout. Een vrolijk concert met louter Kozakken- en Russische volksliederen waarvan de toeschouwers hebben genoten. Op 26-09-2021 weer voldaan terug van een studieweekend in Duitsland met daarbij 4 geslaagde optredens o.a. in de Abdij van Marienmunster
In de St. Bonifaciuskerk staan naast de Kozakkenliederen weer de prachtige religieuze, Russisch-orthodoxe liederen op het programma. Liederen waarin de prachtige hoge tenoren zullen klinken en de sonore bassen en baritons de kerkzaal zullen doen trillen.
Wij wensen u een mooi concert op de zondagmiddag toe.
Voor verdere informatie zie ww.alphenskozakkenkoor.nl waar u eenvoudig kaarten kunt bestellen welke u dan toegestuurd worden.