Inloggen  |  Registreren
VOCAL VISION UIT ZEIST ZOEKT NIEUWE DIRIGENT
 • Gepost op: zondag 22 april 2018 om 21:16    direct link
  Profielschets Vocal Vision

  Vocal Vision is een vocal group in Zeist met 20 leden (SATB) in de leeftijdsgroep 25-55 jaar. Het repertoire bestaat uit close harmony a capella gezongen 4- tot 8-stemmige stukken. De leden studeren hun partijen zelfstandig in, met behulp van geluidsbestanden. De zang wordt ondersteund door een eenvoudige choreografie. Elk jaar organiseert Vocal Vision een speciaal concert, ook zijn er ongeveer zes wisselende optredens. De repetities zijn op woensdag van 20.00 tot 22.00 uur.

  Taken/verantwoordelijkheden dirigent

  Je:
  - formuleert in samenspraak met bestuur en leden een visie op ontwikkeling en gewenst kwaliteitsniveau en de manier waarop daaraan gewerkt wordt.
  - ontwikkelt de zangkwaliteit ondersteund door zang-, adem- en ontspanningsoefeningen en gericht advies aan individuele koorleden.
  - helpt de leden de stukken zelfstandig in te studeren door het maken of beschikbaar stellen van digitale geluidsbestanden en (dig.) bladmuziek.
  - neemt kandidaat-leden een stemtest af in aanwezigheid van 2 koorleden, waarbij o.a. aandacht is voor: ontwikkeling van de stem, stemvast zijn.
  - stelt het repertoire samen in overleg met de muziekcommissie en zoekt geschikte arrangementen in samenwerking met de muziekcommissie, past deze aan of arrangeert zelf in opdracht van Vocal Vision.
  - bent als muzikaal leider eindverantwoordelijk voor de muzikale prestatie inclusief de presentatie. Je werkt hierin flexibel samen met bestuur, commissies en eventuele (externe) regisseurs en coaches.

  Mail naar dirigentvacature@vocalvision.nl voor het volledige profiel.