Inloggen  |  Registreren
DIRIGENT GEVRAAGD
 • Gepost op: vrijdag 15 juni 2018 om 00:32    direct link
  Voices in Praise, een christelijke zangroep met 30 enthousiaste leden zoekt per 1-1-2019 een nieuwe dirigent, die bij voorkeur een opleiding koordirectie heeft en/of ervaring als dirigent. Repetitie elke maandagavond in Roosendaal met muzikale begeleiding van onze “éénmans-band” toetsenist. Inspiratie en uitstraling vinden we belangrijk. Alle optredens, in diverse kerken, worden met veel plezier voorbereid en uitgevoerd.
  Voor meer informatie mail voorzitter, de heer R. van Aken, e-mail: ra_aken@hotmail.com
 • Let op: De volgende en de vorige post zijn meer dan 6 maanden na elkaar geplaatst.
 • Gepost op: zondag 13 oktober 2019 om 16:51    direct link
  Kamerkoor Peize zoekt dirigent/dirigente
  Het Kamerkoor Peize is per 1 januari 2020 op zoek naar een nieuwe dirigent (m/v). Onze huidige dirigent stopt na 14 jaar trouwe samenwerking.
  Kerngegevens: Kamerkoor Peize, gevestigd in Peize (provincie Drenthe), Samenstelling: 20-25 leden, SATB, ongeschoold, afkomstig uit Drenthe en Groningen, Leeftijd variërend tussen 40 en 85 jaar, Klassiek repertoire, a capella of met pianobegeleiding, Repetities wekelijks op donderdagavond in de middeleeuwse Kerk van Peize.
  Van de nieuwe dirigent verwachten we: Door scholing en praktijk verkregen ervaring als koordirigent, Oog voor de balans tussen muzikale ambitie en gezelligheid, Droom: meer ruimte voor lef en avontuur, Het koor bij de les kunnen houden, enthousiast kunnen maken en uitdagen, Aandacht voor de vocale ontwikkeling van het koor, Adviesrol bij de muziekkeuze met oog voor de mogelijkheden en beperkingen van het koor.
  Meer informatie: Een uitgebreidere vacaturebeschrijving staat op: www.kamerkoorpeize.nl;
  Voorzitter Ed Stuij: 06-27051028 of via bestuur@kamerkoorpeize.nl
  Schriftelijke reacties met CV kunt u richten aan: bestuur@kamerkoorpeize.nl
  Sluitingsdatum: 31 oktober 2019.