Inloggen  |  Registreren
KOOR OP WEG UIT SCHOONHOVEN ZOEKT PER MAART 2019 EEN DIRIGENT (M/V)
 • Gepost op: dinsdag 20 november 2018 om 20:52    direct link
  Wie zijn wij?

  Wij zijn een interkerkelijk popkoor met 25 leden. De repetitie-avond is donderdag, van 20:15-22:15 uur. Ons repertoire bestaat uit gospels, pop- en nederlandstalige muziek.
  Onze leden zijn enthousiast en trouw aan het koor, dat inmiddels 35 jaar bestaat. De afgelopen 15 jaar hebben we een vijftal zeer geslaagde avondvullende concerten gegeven. Alle stemgroepen zijn vertegenwoordigd en het koor heeft een aantal goede solisten.
  Wij zijn er altijd op uit ons niveau verder te verbeteren, maar ook gezelligheid en onderlinge contacten vinden we belangrijk.
  Wij willen twee à drie keer per jaar optreden, van korenfestivals tot bijdragen aan kerkdiensten. Voor de optredens kunnen we beschikken over een combo met toetsen, basgitaar en drums. Bij de repetities gebruiken we een piano. Desgewenst is er een pianist om de repetities te begeleiden.

  Wij zoeken een dirigent:

  die een passende opleiding heeft gevolgd
  die werkt aan stemvorming en koorklank, en duidelijke aanwijzingen geeft
  die ernaar streeft het muzikale niveau van ons koor te verhogen
  die tegelijkertijd een plezierige enthousiaste sfeer weet te creëren
  die bereid is te investeren in onze optredens.

  Meer over het koor is te vinden op www.interkerkelijkkooropweg.nl. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op via de site of mail naar fsboukes@icloud.com. Wij kijken uit naar je reactie!