Inloggen  |  Registreren
TOFFE ZANGCOACH/DIRIGENT GEZOCHT VOOR RIFFOFF JEUGDPOPKOOR!
 • Gepost op: vrijdag 20 september 2019 om 13:33    direct link
  Voor diverse plekken in Nederland is JKPN op zoek naar enthousiaste, gedreven muzikale, zangcoaches met een flinke dosis humor, passie en geduld om een nieuw RiffOff jeugdpopkoor op te zetten.
  Een Riff-Off zangcoach werkt, vanzelfsprekend, graag met kinderen en pubers!

  Jeugdkoorplan Nederland (de makers van jeugdpopkoor Zinge! Hendrik Ido Ambacht) heeft de afgelopen jaren een concept ontwikkeld waarmee je als zangcoach/dirigent overal in Nederland gegarandeerd een succesvol jeugdpopkoor kan opstarten, draaiend houden, op de kaart zetten en uit kan bouwen. De volledige organisatie ligt in handen van JKPN. Dit betekent voor jou als zangcoach dat je voornamelijk bezig kunt zijn met waar je goed in bent of wilt worden; muziek maken met jonge mensen, repeteren en optreden met een jeugdpopkoor op een goede locatie!
  Interesse? kijk op www.riffoff.nl, bel met Myrthel Groenewout op 078-8804590 of mail naar info@riffoff.nl
  RiffOff
 • Gepost op: dinsdag 24 september 2019 om 19:07    direct link
  Vrouwenkoor Mevrouw de Vries uit Amersfoort zoekt dirigent
  Ben jij de muzikale duizendpoot die 25 vrouwen in de hand kan houden en tot een hoger niveau kan tillen? Stuur dan je CV voor 1 november naar mevrouw.de.vries@live.nl
  Wij repeteren op woensdagavond en zingen dan van pop tot klassiek, 3- en 4-stemmig in alle talen van de wereld. Bij ons jaarlijks concert zingen we uit het hoofd en vinden we uitstraling net zo belangrijk als mooi zingen.
  Bekijk onze website: www.vrouwenkoormevrouwdevries.nl