Inloggen  |  Registreren
VROUWENKOOR LUDI CANTARE ZOEKT ENTHOUSIASTE DIRIGENT (M/V)
 • Gepost op: maandag 11 november 2019 om 17:19    direct link
  Vrouwenkoor Ludi Cantare uit Bilthoven zoekt per 1 januari 2020 een nieuwe dirigent!

  Ons koor bestaat uit 28 leden. Wij zingen al 35 jaar met veel plezier (licht) klassieke muziek uit alle stijlperioden: van de renaissance tot nu. Door de jaren heen hebben we een breed repertoire opgebouwd. We houden van een moderne touch.

  Serieus repeteren en ons verder ontwikkelen in een ontspannen en prettige sfeer, dat is wat ons koor typeert. Met ingang van het nieuwe jaar zoeken wij een dirigent die ons daar vol enthousiasme in gaat ondersteunen.

  Een dirigent die:
  - ons van de noten meeneemt naar de muziek;
  - het beste uit ons haalt in een prettige sfeer;
  - vaardig is op de piano ter ondersteuning bij het instuderen;
  - onze koorklank verder inkleurt;
  - creatief/flexibel om kan gaan met de verschillende muzikale niveaus binnen het koor; en
  - een conservatoriumopleiding (koor)directie (bijna) heeft afgerond.

  Praktisch
  Wij repeteren wekelijks op woensdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in Bilthoven en werken toe naar grote en kleine concerten.

  Vergoeding
  De vergoeding voor reguliere repetities wordt afhankelijk van opleiding en ervaring vastgesteld. Een indicatie hierbij is € 100 inclusief btw en exclusief reiskosten voor een repetitie van twee uur. Daarnaast ontvang je een vergoeding voor repetities en optredens buiten de vaste repetitieavond.

  Sollicitatieprocedure
  Ben jij de dirigent(e) die we zoeken? Stuur dan vóór 25 november 2019 een brief met motivatie en cv naar voorzitter@ludicantare.nl.
  Gesprekken vinden plaats in de week van 2 december 2019. Proefdirecties vinden plaats op woensdag 8, 15 of 22 januari 2020 (in nader overleg).

  Meer informatie
  Meer informatie vind je op onze website www.ludicantare.nl. Heb je daarna nog vragen, neem dan contact op met de sollicitatiecommissie via email g.onrust1@gmail.com.