Inloggen  |  Registreren
CULEMBORGSKAMERKOOR ZOEKT DIRIGENT PER 1-2-2020
 • Gepost op: vrijdag 6 december 2019 om 19:03    direct link
  Het Culemborgs Kamerkoor is een gemengd koor van ongeveer 25 leden. Het koor zingt klassieke muziek uit verschillende stijlperiodes, wereldlijk en geestelijk. De combinatie van oude en moderne muziek boeit ons het meest, maar we zingen ook (late) romantiek. Het merendeel van de concerten of andere muzikale activiteiten ( 2 a 3 keer per jaar) is A capella, regelmatig met een intermezzo en/of begeleiding van een instrumentalist. Een enkele keer voeren we een programma uit met een instrumentaal ensemble en (beroeps) solisten.
  Met enthousiasme weet het koor een voor amateurs aansprekend niveau te bereiken. We willen daarvoor hard werken, maar plezier in het zingen is ook een belangrijke drijfveer. Harmonie in de samenwerking met de dirigent vinden we erg belangrijk.
  Het streven naar kwaliteit willen we realiseren door stemvorming, thuisstudie (mogelijk ondersteund door b.v. midifiles) en het trouw bijwonen van de wekelijkse repetitie (donderdagavond van 20.00 – 22.15 uur te Culemborg). Ook een studiedag behoort tot de mogelijkheden.
  Van de dirigent verwachten we:
  -Opleiding Koordirectie (bij voorkeur bachelor praktijkdiploma koordirectie) of een aansprekende ervaring in het dirigeren van een amateurkoor
  -Ervaring met het dirigeren van ensemble en solisten
  -Een goede didaktiek
  -In staat zijn een goede communicatie met het koor en het bestuur te onderhouden
  -Eigen ambitie en mogelijkheden van het koor op elkaar af te stemmen
  -Brede muzikale belangstelling, thuis in oude en hedendaagse klassieke muziek, wereldlijk en geestelijk repertoire
  -Woonachtig in of in een straal van 30 kilometer rond Culemborg heeft onze voorkeur
  -Een muzikaal netwerk heeft binnen de regio ter ondersteuning van concerten
  -De verbinding met het koor wil aangaan voor minimaal een jaar met een proeftijd van 3 maanden.
  De vacature ontstaat per 1 februari 2020. Salariëring: conform de tarieven van de KBZON. Met kandidaten van onze voorkeur volgt een gesprek in de maand januari 2020. Het leiden van een proefrepetitie op 16 of 23 januari maakt deel uit van de selectieprocedure, eventueel kunt u op afspraak het koor al eerder bezoeken tijdens een repetitie.
  U kunt Uw sollicitatie met motivatie en CV via mail sturen naar de secretaris van het Culemborgs Kamerkoor Maarten Tummers: Info@Culemborgskamerkoor.nl
  Nadere informatie over ons koor vindt U op: en op onze Facebookpagina.
 • Let op: De volgende en de vorige post zijn meer dan 4 weken na elkaar geplaatst.
 • Gepost op: zondag 22 maart 2020 om 14:31    direct link
  Goeden dag, is deze vacature nog actueel?