Inloggen  |  Registreren
GOSPELKOOR SOUL2SOUL ZOEKT DIRIGENT (VANAF JUNI 2020)
 • Gepost op: zaterdag 22 februari 2020 om 13:15    direct link
  Gospelkoor Soul2Soul is een enthousiast amateurkoor van 23 leden. Wij repeteren en treden op met piano, die bespeelt wordt door onze vaste pianist. De leden verschillen veel in leeftijd, maar voelen zich allemaal verbonden door de muziek. We bestaan sinds 2010 en repeteren elke donderdag van 20.00 - 22.00 uur in Sassenheim. Wij treden gemiddeld 1x per maand op. Tijdens de optredens zingen wij uit het hoofd, waardoor we de beleving van de gospels goed kunnen overbrengen aan ons publiek.
  Wie zoeken wij?
  Wij zoeken een enthousiaste (amateur) dirigent die ons kan inspireren en stimuleren om met plezier muziek te maken. Je weet daarbij de balans tussen ambitie en gezelligheid te vinden. Waarbij wij het ook belangrijk vinden om onze muzikale performance op niveau te houden en te verbeteren.
  Wat bieden wij?
  Wij bieden een enthousiast, gezellig koor die met de dirigent graag een langere tijd aan de slag gaat. Als vergoeding betalen wij de maximale vrijwilligersbijdrage (€ 1.700,-- per jaar). Deze is vrij van belasting.
  Meer weten? Kijk op onze website www.gospelkoor-soul2soul.nl. Voor specifieke vragen kun je contact opnemen met Rick van Caubergh, voorzitter, telefoonnummer 06-22515195.
  Is je interesse gewekt? Stuur dan uiterlijk 31 maart 2020 je reactie naar bestuur@gospelkoor-soul2soul.nl