Inloggen  |  Registreren
VEELZIJDIG KOOR ZOEKT VEELZIJDIGE DIRIGENT
 • Gepost op: maandag 14 september 2020 om 14:29    direct link
  Word jíj de nieuwe dirigent van Gospelkoor TODA?

  Wie zijn wij
  Ons koor wil al zingend en musicerend het evangelie uitdragen in kerkdiensten en met concerten en projecten. Het repertoire bestaat daarom uit muziek die is ingegeven door de christelijke geloofsovertuiging. Daarnaast is er ruimte voor lichte en populaire muziek. We vinden de identiteit van ons koor belangrijk. Deze komt volgens ons het best tot haar recht in het zingen van ons huidige repertoire. We staan echter ook open voor inbreng van liederen uit een andere hoek van het gospelrepertoire. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, naast enthousiasme en gezelligheid. Een goede koorklank is belangrijk, evenals tekstbeleving en verstaanbaarheid.

  We zijn een gemengd koor met 10 dames en 8 heren en repeteren wekelijks op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Ontmoetingskerk in Rijssen. Tijdens repetities is het gebruik van een piano mogelijk. Voor optredens hebben we de beschikking over een combo, maar ook zingen we a capella of met alleen pianobegeleiding. Ons doel is om 6 à 8 keer per jaar op te treden, in en buiten de Ontmoetingskerk, met een afwisseling tussen kerkdiensten, concerten en projecten. Onze twee “Dickens” koren, waarmee we in de weken voor Kerst optreden, spelen hierin ook een belangrijke rol.

  Wie zoeken wij
  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, geschoolde en gedreven koordirigent met een christelijke identiteit, die:

  -Een opleiding koordirectie volgt of heeft gevolgd;
  -Ervaring heeft met het leiden en begeleiden van een gospelkoor en een combo;
  -Ons koor op piano kan begeleiden tijdens repetities;
  -Een muzikaal kwalitatief hoog niveau weet te combineren met een plezierige en enthousiaste sfeer;
  -Beschikbaar is voor de wekelijkse repetities op maandagavond
  -Bereid is incidenteel extra repetities te leiden;
  -Beschikbaar is voor de uitvoeringen en kerkdiensten;
  -Beschikbaar is voor overleg met bestuur en de muziekcommissie aanstuurt.

  Meer informatie
  Wil je meer weten? Kijk op www.toda.nl of neem contact op met onze secretaris: Gerard Visser tel.: 06-14274765, e-mail: info@TODA.nl