Inloggen  |  Registreren
WORKSOP SING&SWING!
 • Gepost op: maandag 13 juli 2015 om 10:52    direct link
  Between Two Rivers is een vierstemmig a capella vrouwenkoor met een afwisselend repertoire in Barbershopstijl. De 35 enthousiaste leden staan samen garant voor kwalitatief hoogstaande koorzang die door de spetterende presentatie geen seconde verveelt.

  Wil je een dag met ons meezingen? Wil je zelf ervaren hoe leuk het is om samen vierstemmig a capella te zingen? Meld je dan snel aan voor de Workshop Sing&Swing op zaterdag 10 oktober 2015.

  Je werkt deze dag samen met Between Two Rivers, onder leiding van Anja Dirkzwager, aan verschillende muzikale uitdagingen. Een dag lang samen zingen, plezier maken, basis zangtechnieken en kennismaken met de Barbershopstijl. Het is niet nodig om noten te kunnen lezen en koorervaring is ook niet vereist.

  Doe mee als je kennis wilt maken met Between Two Rivers, omdat je overweegt lid te worden, of doe gewoon een dagje gezellig mee om een bijzondere ervaring op te doen. We waarschuwen in elk geval voor het risico door het Barbershop-virus gegrepen te worden.

  Je gaat gegarandeerd zingend en vol energie weer naar huis. Bij twijfel: Doen! Het wordt geweldig!

  Deelname kost € 35,-. Dit is voor de hele dag, van 9.30 tot 16.30 uur, inclusief oefenmateriaal, koffie, thee en lunch.

  Locatie: Basisschool De Ark, Kruisakkers 7, Elst (Gld). (Onze leden komen uit de hele regio Arnhem-Nijmegen en wijde omtrek.)

  Informatie of aanmelden: carolinebaggen@gmail.com of 06-28159611
  Zie ook www.betweentworivers.nl en www.facebook.com/pages/Between-Two-Rivers