Inloggen  |  Registreren
SCRATCH WEEK MISA CRIOLLA
 • Gepost op: donderdag 24 maart 2016 om 13:20    direct link
  DOE JE MEE? Scratch week MISA CRIOLLA van Ariël Ramirez is een project waarin geoefende amateurzangers dit prachtige muziekstuk instuderen en uitvoeren, onder leiding van koordirigent Anne-Marie Blink en een pianist.
  Het bekendste werk van de Argentijnse componist Ariel Ramírez , De MISA CRIOLLA, werd gecomponeerd in 1964. Het is een mis met Argentijnse ritmes en instrumenten uit het Andesgebergte. In deze Creoolse mis zit niet alleen volkstaal maar ook volksmuziek.
  Tapes met ingezongen partijen geven iedereen de mogelijkheid het stuk vooraf zelf te studeren, zodat er tijdens de week ruimte is om meer koorwerk te zingen en voor de liefhebbers een solostuk te zingen. Aan het einde van deze week vindt er een concert plaats in SOEST, op 2 september. De week staat onder leiding van Anne-Marie Blink, zangeres, stemcoach en koordirigent met ervaring als (inter)nationaal workshopleider. Zingen met hart en ziel is haar levensmotto. De organisatie is in handen van Ineke van Staaveren.
  We verblijven op Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon in Noord-Brabant, 27 augustus–2 september 2016, waar we beschikken over een grote boerderij . Het arrangement bestaat uit zeven dagen zangproject, en zes overnachtingen op basis van volpension. Exclusief: drankjes en 1 diner. Kosten per persoon: arrangement v.a. 450,-- euro

  Informatie www.AndereKlank.nl.
  Boeking: Ineke.v.Staaveren@gmail.com of 06 5511 8508.