Inloggen  |  Registreren
KOORZANGERS OPGELET!
 • Gepost op: maandag 8 mei 2017 om 21:43    direct link
  Het Rotterdams Vocaal Ensemble heeft in de maanden juni en juli een zomerworkshop op het programma staan. In deze koorworkshop staan meerstemmige madrigalen uit de Renaissance (16e-17e eeuw) centraal. Een vijftal koorwerken met voornamelijk een vrolijk zomers karakter. Muziek van o.a. Thomas Greaves, Thomas Ravenscroft, Claudin de Sermisy en Baldassare Donato. Dirigent Geert van den Dungen legt hier extra accent op intonatie, dictie en samenhang van tekst en muziek in ensembleverband.
  De repetities vinden op plaats op maandagavond 12, 19, 26 juni en 3 juli. De projectbijdrage bedraagt €45,00. De workshop zal op 3 juli worden afgesloten met een uitvoering voor familie en vrienden van de koorleden in de Schotse Kerk.

  We zijn ook weer op zoek naar nieuw zangers.
  Koorzangers in alle stemgroepen met een gezonde zangstem, die zelfstandig thuis hun partijen kunnen instuderen worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de auditie d.d. 29 juni. Vanaf 18.00uur zullen de audities plaatsvinden . Het RVE streeft naar een mix van ervaren en jonge talentvolle zangers, dus aarzel niet en reageer! De audities worden gehouden in de Schotse Kerk, Schiedamsevest 121 in Rotterdam. Kijk voor meer informatie op www.rotterdamsvocaalensemble.nl
  Aanmelden voor de audities kan door te mailen naar info@rotterdamsvocaalensemble.nl
  of te bellen naar Janneke Spruijt tel. 0612181429
 • Let op: De volgende en de vorige post zijn meer dan 6 maanden na elkaar geplaatst.
 • Gepost op: zondag 9 september 2018 om 18:34    direct link
  Koor Evergreen Albrandswaard heeft nieuwe muziekstandaards overcompleet.
  Degelijke solide zwart staal materiaal. Klapbaar en het blad is afneembaar.
  Hoogte verstelbaar tot 1,40 cm.
  Mogen weg voor €15,00 per stuk.
  06-33864910.