Inloggen  |  Registreren
DOLCE MUSICA UIT BARNEVELD ZOEKT SOPRANEN EN ANDERE STEMMEN VOOR PAASPROJECT 2018
 • Gepost op: zondag 24 september 2017 om 11:48    direct link
  Dolce Musica is een enthousiast projectkoor uit Barneveld en is ontstaan uit de wens om Latijnse Missen en ook andere stukken ten gehore te brengen tijdens de Heilige Missen in Katholieke Kerken of Basilieken in Nederland.
  Voor haar paasproject 2018 is zij opzoek naar meer sopranen, maar andere stemmen zijn ook zeer welkom.

  "Als project 2018 wil zij echt iets aparts gaan neerzetten in de vorm van een combinatie van een Messe en complexe composities die passen in de weken voor Pasen. Het wordt een uitdagend project met een repertoire dat er mag zijn en dat eind september van start gaat. Het Kyrie uit de Höhe Messe van Bach, het Introïtus uit het Requiem van Dvoràk, het Dies Irae e tuba mirum uit het Requiem van Verdi en nog enkele andere fantastische composities die samen een net zo interessante uitvoering vormen als bijvoorbeeld de Matthäus Passion!!"

  Dolce Musica is een koor voor iedereen die van zingen houdt, voor (rk) kerkelijken en niet kerkelijken. Het koor biedt een unieke kans om het beste uit jezelf te halen en om samen met elkaar een mooie prestatie te leveren! Wie eens wil kijken, hoe het is om met het koor te zingen, kan een keer vrijblijvend mee komen zingen. Er worden geen eisen gesteld t.a.v. muziekkennis of koorervaring. Martien Musters is de dirigent.

  Dolce Musica repeteert op de donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in het Catharijnecentrum van de RK Kerk, Langstraat 38 te Barneveld. Vanaf 19.00 uur staat de deur open en is de koffie vers gezet.

  Kijk voor meer informatie op de website van Dolce Musica of luister naar het koor op youtube
  Laatste wijziging: 2 oktober 2017 om 16:23