Inloggen  |  Registreren
HAARLEMS GEMENGD KOOR ZOEKT ZANGERS (MET NAME TENOREN EN BASSEN).
 • Gepost op: woensdag 20 december 2017 om 21:17    direct link
  Het Haarlems Gemengd Koor is één van de oudste en zeker ook één van de gezelligste koren van Haarlem. Op weg naar ons honderdjarig bestaan in 2021 zijn we op zoek naar enthousiaste koorzangers (in het bijzonder naar tenoren en bassen).

  We hebben net een mooi Kerstconcert achter de rug, met werken van Rutter, Britten, Elgar, Saint-Saëns en Vaughan Williams.

  Nu starten we met de voorbereidingen voor ons komende Passieconcert op zaterdag 24 maart 2018: “Les Sept Paroles du Christ sur la Croix” van César Franck en “Stabat Mater” van Josef Gabriel Rheinberger.
  In december zullen we het publiek in de Haarlemse Philharmonie laten genieten van onze tweejaarlijkse uitvoering van Bachs Weihnachtsoratorium.

  Wij repeteren iedere dinsdagavond onder de bezielende leiding van onze enthousiaste dirigent Ago Verdonschot en we worden op de piano virtuoos begeleid door Hans van Beelen.

  Bekijk vooral onze website voor meer informatie (www.hgk-koor.nl) en schroom niet om tijdens een repetitie te komen luisteren (en/of meezingen). De repetities starten weer op 9 januari 2018. Hopelijk tot ziens in onze mooie repetitieruimte in de Doopsgezinde Kerk in het hart van Haarlem.
  Laatste wijziging: 20 december 2017 om 23:42