Inloggen  |  Registreren
NIEUWE VOCAL GROUP ZOEKT STEMMEN! (SATB)
  • Gepost op: zondag 11 februari 2018 om 20:53    direct link
    Deze nieuw op te richten vocal group gaat 4-6 stemmig zingen en zal repeteren in of in de omgeving van Apeldoorn. (Open) repetities vanaf begin maart 2018 en daarna zo snel mogelijk echt van start.
    Genre: lichte muziek, breed georienteerd, jazz- en popsongs van over de hele wereld. We laten ons graag inspireren door de bekende Scandinavische groepen (The Real Group, Rajaton, Club for Five, Postyr Project, Vocal Line, etc), maar kijken ook nieuwsgierig naar de overkant van de Atlantische Oceaan, naar wat er in Amerika gebeurt, of helemaal de andere kant op naar Azie, want daar staat men ook niet stil! En laten we ook de ontwikkelingen van eigen bodem niet vergeten Kortom: we laten ons inspireren door wat er al is, maar kijken zeker ook vooruit naar nieuwe mogelijkheden.
    Lijkt het je leuk om in een ambitieuze, niet-standaard groep te zingen? Kan je de verantwoordelijkheid nemen om o.a. zelf je noten in te studeren? Zie je het zitten om in een compleet nieuwe groep te stappen en deze samen vorm te geven? Reageer dan snel naar annemariehoman@gmail.com en ik stuur je meer informatie.