Inloggen  |  Registreren
KOORZANGERS GEZOCHT VOOR HET MATTHäUS KOOR EDAM
 • Gepost op: vrijdag 3 augustus 2018 om 11:59    direct link
  Praten over muziek? Beter is het om ernaar te luisteren, bijvoorbeeld via de link https://matthaus-passion.com/muziekfragmenten/
  Hier staan koorfragmenten van het concert van 30 maart jl. waarover de recensie kopte: Uitvoering Matthäus Passion van hoog niveau !

  De Stichting MP Edam organiseert volgend jaar alweer voor de 19e keer op rij de inmiddels traditionele en landelijk bekende uitvoering van Bachs Matthäus Passion in de Grote kerk van Edam.

  Wil je als koorzanger met een hoog muzikaal ambitieniveau hieraan meewerken, dan dagen we je uit om op zaterdag 3 november 2018 in Edam te auditeren.

  Wij verwachten dat je een zelfstandige zangroutine hebt en dat je vertrouwd bent met het notenbeeld van Bachs MP (of je dat zelf eigen kunt maken). Ook wordt er geluisterd of je stem qua timbre past in het bestaande klankbeeld.

  Bij geschiktheid bieden wij je directe plaatsing in een van de twee ensembles (ieder niet groter dan 32 zangers). Daarbij willen we rekening houden met een eventuele voorkeur.
  Wij gaan er vanuit dat je dan ook de drie studiezaterdagen voorafgaand aan de Goede vrijdag 19 april 2019 aanwezig bent.

  Als blijkt dat ondanks muzikaliteit en geschikte stem de notenkennis nog meer studie vergt, dan heb je de mogelijkheid tijdens de drie studiedagen “in de bank” mee te zingen ter voorbereiding voor plaatsing het jaar erop.

  Voor meer informatie over de auditie en het project kun je contact opnemen met Tiny Janssens van de koorwerkgroep: tel. 0299 – 371959, e-mail: t.janssens@kpnmail.nl
 • Gepost op: woensdag 8 augustus 2018 om 21:53    direct link
  Voor ons koor hebben wij de verkeerde tint groen van sjaaltjes ingekocht.
  Deze groen met wit gestreepte dames sjaaltjes Polyester maat: 132x45 cm. 60 stuks nieuw in doos
  mag weg voor slechts 35 euro.

  Info. wimwarbout@hotmail.com