Inloggen  |  Registreren
HAARLEM: JONGE (17-35) KOORZANGERS (SOPRANEN EN BASSEN) GEZOCHT
 • Gepost op: woensdag 10 juli 2019 om 11:46    direct link
  Het Haarlems Studenten Koor is op dit moment op zoek naar nieuwe leden voor het koorjaar 2019/2020 (vanaf begin september). Op dit moment zijn wij vooral op zoek naar sopranen en bassen maar iedere stemgroep is welkom om volgend jaar mee te doen.

  Wij beginnen het koorjaar met de voorbereidingen op het winterconcert 2019/2020 wat in het midden van december zal worden uitgevoerd. Hier zullen wij onder andere de Ceremony Of Carols van Benjamin Britten uitvoeren. Ook zullen er verschillende stukken van moderne Engelse componisten gezongen worden die passen binnen de advent-tijd. Natuurlijk mogen enkele klassieke carols niet ontbreken! Tussendoor werken wij ook samen aan een uitvoering van “De Liefdebeurs”, meer informatie daarover volgt nog

  De tweede helft van het jaar start aan het begin van februari met de voorbereidingen op het zomerconcert 2020 wat begin juni zal worden uitgevoerd. In dit concert staan het Requiem van Faure en het Magnificat van Arvo Part centraal. Ook zullen hier nog andere stukken aan toegevoegd worden. Gedurende deze periode zal er ook weer een dinerconcert gegeven worden!

  Wij zingen iedere donderdagavond van 19.30 tot 22.00 in de Jansstraat 33 in Haarlem, en we beginnen ons nieuwe koorjaar weer vanaf 5 september. Ben je 17 jaar of ouder, studerend of niet-studerend, en lijkt je het wat om vanaf dan met ons mee te zingen?
  Meld je dan nu aan door een mailtje te sturen naar: info@haarlemsstudentenkoor.nl
  Geef daarbij je naam, leeftijd, woonplaats en (mogelijke) stemgroep aan.

  Meer informatie op www.haarlemsstudentenkoor.nl