Inloggen  |  Registreren
NIEUWE IMPROVISATIE VOCALGROUP IN AMSTERDAM ZOEKT LEDEN! (M/V)
 • Gepost op: maandag 15 juli 2019 om 11:26    direct link

  Gezocht: leden voor een nieuwe improvisatie vocalgroup
  !


  Wat gaan we doen?

  Muziek zingen die op het moment ontstaat, vanuit wat er op het moment in ons leeft. Deze muziek kan bijvoorbeeld heerlijk ritmisch en dansbaar zijn, of juist rustig en meditatief. We gebruiken onze stem maar bijvoorbeeld ook kleine percussie instrumenten.

  Om dit te leren en te ontwikkelen gaan we tijdens de repetities een hoop 'games' doen, een soort spelletjes die ons losser en vrijer maken en uitdagen nieuwe (stem) gebieden te ontdekken.
  Daarnaast bestuderen we iedere bijeenkomst de muziek van een bepaald land of genre, om de achtergronden van de muziek beter te begrijpen en ons arsenaal te vergroten. Iedere bijeenkomst sluiten we af met een vrije jam.

  We leren beter samenwerken, concentreren en heel goed naar elkaar luisteren, maar vooral ook met heel veel plezier vrij muziek maken!

  Het ligt in de verwachting dat we, als we gewend zijn aan elkaar en de muziekvorm, ermee optreden op bijvoorbeeld een festivalletje.


  Waar & wanneer & voor wie?

  Maandag ochtenden 10.00-12.00 gedurende een half jaar (20 repetities) vanaf september in Amsterdam West. Kosten voor het hele project zullen rond de 100 euro p.p. komen te liggen.
  Voor Iedereen van 17 tm 77 (m/v) met een jong hart en een beetje zangervaring.

  Meer informatie: astrid.louwers@gmail.com