Inloggen  |  Registreren
ENTHOUSIASTE AMATEURZANGERS GEZOCHT VOOR OPERAPROJECT 'IL BARBIERE FIGARO' MET REPETITIES IN DOORN (KOOR) EN BENNEKOM (SOLISTEN)
 • Gepost op: maandag 26 augustus 2019 om 20:58    direct link
  Zing mee met deze unieke operaproductie en meld je aan voor de audities op 22 september a.s.!
  De jaarlijkse operaproductie van Zangstudio alaLI wordt in seizoen 2019/2020 gebaseerd op de operas Le nozze di Figaro van Mozart en Il barbiere di Sevilla van Rossini; een combinatie die zorgt voor een spannend nieuw script: Il barbiere Figaro!
  Er wordt gewerkt onder bezielende leiding van de docenten Petra Wilmer (spel) en Ali Hendriksen (zang).
  Er zijn plekken voor koorzangers en daarnaast zijn er voor amateursolisten vacatures voor de rollen van Rosina, Bartolo, de jonge en de oudere Graaf Almaviva (tenor resp. bariton), en nog enkele kleine rollen. Voor het operakoor zijn alle stemsoorten welkom! De audities vinden plaats in Geldermalsen op zondag 22 september in de ochtend. Dit is de ochtend van de eerste van twee studiedagen voor de solisten op 22 september en 13 oktober (werk aan spel en aan ensemblestukken voor de solisten). Op maandagavond 28 oktober starten de tweewekelijkse repetities voor de solisten in Bennekom, Veenderweg, aanvang 19.30u. De koorleden worden in de andere week, vanaf 4 november, verwacht op de leslocatie in Doorn bij Heuvelrug Muziekschool, 18.30u-19.30u.
  Aan het einde van de repetitieperiode in februari 2020 worden de groepen samengevoegd voor de gezamenlijke repetities en werken we toe naar de uitvoeringen. Generale repetitie op maandagavond 2 maart 2020, try-out op maandagavond 9 maart (locatie nog te bepalen).
  Voorstellingen op zaterdagavond 21 maart in Doorn (Bibliotheek-ZOUT) en zaterdagavond 28 maart in Wageningen (De Wilde Wereld

  Aanmelding en kosten
  Doe mee en meld je aan door te mailen naar zangstudioalali@gmail.com met vermelding van je stemsoort, ervaring en motivatie voor 7 september.

  Kosten koorleden: 142,00 per persoon inclusief lesmateriaal, inclusief generale, try-out en voorstelling bij 6 deelnemers;
  106,50 per persoon bij 8 deelnemers.
  Kosten solisten: afhankelijk van grootte van de rol. Meer informatie: zangstudioalali@gmail.com

  Meer informatie of aanmelden kan ook via 06 22108475 bij zangpedagoog Ali Hendriksen.
  http://alihendriksen.nl/zangstudio/klassieke-muziek/