Inloggen  |  Registreren
GOSPELKOOR ZOEKT NIEUWE LEDEN!
 • Gepost op: woensdag 7 oktober 2020 om 08:59    direct link

  https://www.youtube.com/watch?v=IqKPOnRMPy4

  Heb jij zangervaring en ben je nog op zoek naar een koor? Maak dan deel uit van de Wazzup Singers! Schrijf in via: https://www.dgaimusicschool.nl/

  Wazzup Singers is een gemengd gospelkoor met leden vanuit heel Nederland. Wij hebben een passie voor het blackgospel muziekgenre en gerelateerde genres die daaruit voortkomen, zoals cross-overs met Soul, R&B en Pop.

  Wazzup Singers ontwikkelen hun zangkwaliteiten door middel van een educatief leertraject om zodoende hun ”best performance” neer te zetten als koor. Wij proberen om jou naar de next level te krijgen én om de kans te krijgen om je netwerk uit te breiden in de “zangwereld”.

  Hierbij horen er natuurlijk ook optredens bij. In de afgelopen jaren hebben wij diverse bruiloften, events, muziekvideo's voor artiesten, festivals (Lowlands 2018, 3x Bimray Gospel Festival, Rollende Keukens 2017) gedaan en zijn wij diverse keren op televisie geweest (Circus Gerschtanowitz, We Want More, Tijd voor Max). Ook in de toekomst hebben we hele toffe optredens op het programma staan. Door middel van (individuele) coaching en repetities wordt het beste uit de vocalist gehaald.

  De doelstellingen van Wazzup Singers zijn:

  - Professionalisering van zangniveau en houding naar (semi)-professioneel niveau.

  - Leden de mogelijkheid bieden hun passie voor (gospel)muziek te beoefenen.

  - Artistiek en stem technische ontwikkeling, individueel en in koorverband.

  - Leden krijgen les van een professioneel docententeam die conservatorium geschoold zijn met veel praktijkervaring.

  - Wij vragen een maandelijkse bijdrage. Met dit bedrag wordt o.a. de docenten betaald en de lesruimte gehuurd.