Inloggen  |  Registreren

Oisterwijks Kamerkoor

Beheerder:

OKK

Details:

Categorie: kamerkoor
Plaats: Oisterwijk  (NoordBrabant)

Foto's bekijken
RSS Feed

Bezoek de website
Stuur een Email


Het Oisterwijks Kamerkoor (OKK) is een a capella koor bestaande uit 23 leden. Het werd opgericht in 1992 en staat sindsdien onder leiding van Peter van Aerts.

Het OKK staat bekend om haar bijzondere en eigenzinnige repertoirekeuze. Het overgrote deel van dit repertoire, dat een doorkijk biedt in de hele muziekgeschiedenis (van renaissance tot hedendaags), wordt a capella gezongen. Op deze manier komt de menselijke stem misschien wel het best tot zijn recht.
Een enkele keer vraagt de muziek om meer, en kiezen we voor een instrumentale begeleiding.

Tijdens de wekelijkse repetities op woensdagavond wordt op plezierige en intensieve wijze gewerkt aan stemvorming, gehoortraining, koorklank, stijlbesef en theoretische scholing.

Het OKK geeft regelmatig concerten in de regio. Eens in de 2 à 3 jaar wordt een groot project georganiseerd waarbij het koor wordt uitgebreid met projectzangers, solisten en een ensemble.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Een afspraak voor het bijwonen van een repetitie kan worden gemaakt via het secretariaat, tel. 013 - 4638997 / 06 - 51584787 of via secretariaat@oisterwijkskamerkoor.nl

Voor meer informatie en een overzicht van de komende concerten wordt u verwezen naar onze website www.oisterwijkskamerkoor.nlConcertagenda:

DATUMNAAM
za 14 november 2020Kerstconcert Oisterwijks KamerkoorOptredens in het verleden: [ openklappen ]