Inloggen  |  Registreren

Alphens Kozakkenkoor

Beheerder:

Alphens Kozakkenkoor

Details:

Categorie: kozakkenkoor
Plaats: Alphen aan den Rijn  (Zuidholland)

Foto's bekijken
RSS Feed

Bezoek de website
Stuur een Email


Concertagenda:

DATUMNAAM
zo 17 oktober 2021Het Alphens Kozakkenkoor mag weerOptredens in het verleden: [ openklappen ]

Alphens Kozakkenkoor  donderdag 21 november 2013 om 10:38
Heeft u altijd al graag in een kozakkenkoor willen zingen? Eerste tenoren zijn van harte welkom! Voor meer info of vragen zie: www.alphens-kozakkenkoor.nl
    Alphens Kozakkenkoor  donderdag 21 november 2013 om 10:24
    Het Alphens Kozakkenkoor bestaat uit ongeveer 35 leden. De stemmen zijn verdeeld over bassen, baritons en eerste en tweede tenoren. Het repertoire bestaat uit byzantijns-liturgische muziek en kozakkenliederen. Het koor bestaat ruim zes jaar. De leden komen uit Alphen aan den Rijn en wijde omgeving.

    Er wordt uitsluitend in het Russisch gezongen. De Russische teksten worden gefonetiseerd, want het cyrillisch schrift geeft wat problemen voor de meeste leden…. Voor de juiste uitspraak van de tekst is het een voordeel, dat dirigent Arkadi Gankin Wit-Rus van geboorte is.

    Inmiddels heeft het koor al tientallen optredens in theater, museum, kerken, verzorgingshuizen, etc. achter de rug. Ook is vijf keer in Duitsland in kloosterkerken en kastelen opgetreden.

    De wekelijkse repetities zijn op woensdagavond van 19.45 tot 22.15 uur in de Maranathakerk, Jongkindt Coninckstraat 2 in Alphen aan den Rijn. Nieuwe leden, met name eerste tenoren, zijn welkom. Zie voor meer informatie www.alphens-kozakkenkoor.nl.