Inloggen  |  Registreren

Corda Vocale

Beheerder:

Jacqie Antonissen

Details:

Categorie: gemengd
Plaats: Voorburg, Gymnasium Novum, Aart van der Leeuwkade 1, 2274 KX Voorburg  (Zuidholland)

Foto's bekijken
RSS Feed

Bezoek de website
Stuur een Email


Stichting Corda Vocale is het gevolg van een -in 1998- opgericht projectkoor, met als doel concerten te organiseren van uiteenlopende, minder gehoorde, doch zeer toegankelijke koorwerken.
 Daarnaast sluit Corda Vocale zich aan bij andere koorprojecten en biedt ook eigen projecten aan in binnen- en buitenland. Het Concertkoor repeteert op een -voor velen- gunstig tijdstip, namelijk de zaterdagochtend (i.p.v. een doordeweekse avond). 
Naast het wekelijks repeteren streeft het koor naar ca twee concerten/projecten per jaar. Corda Vocale geeft d.m.v. vocal coaching persoonlijke aandacht aan de stem en kenmerkt zich door de prettige sfeer.

De organisatie:
Stichting Corda Vocale kent de volgende 'onderdelen' :
Corda Cantate (het concertkoor)
Corda Mezza Voce (het kamerkoor)
Corda Passionale (het gelegenheidskoor)
Corda Vocalise (de zangeducatie)
Corda Sonore (van licht klassiek, musical tot pop)

Zingen in een koor op zaterdag.
Het is eerst wel even wennen, maar als je er eenmaal mee begint,
dan wil je niet anders meer!

Of, zoals iemand het zo treffend zei:
"De zaterdagochtend bestond uit: uitslapen, krant lezen, boodschappen doen enz. Ik begon versleten aan mijn weekend. Nu ik het weekend begin met zingen heb ik een energiebron ontdekt, waardoor mijn weekend goed begint; en:..... door een fijn weekend heb ik (meestal) ook een fijne werkweek! "

Corda Vocale repeteert elke week onder de bezielende leiding van dirigent Hans Matla en werkt met vaste, geroutineerde vocal coaches en repetitoren aan de piano. Voor concerten werkt Corda Vocale met gerenommeerde solisten, ensembles en orkesten.

Bezoek eens vrijblijvend een van onze repetities. U wordt welkom geheten door een van onze gastvrouwen. U kunt sfeer proeven en alle informatie krijgen die u wenst.
De repetities beginnen om 10.30 uur (vanaf 10.00 uur is er gelegenheid tot het drinken van koffie/thee) en eindigen om ongeveer 12.45 uur.

De repetities worden gehouden in het Novumcollege te Voorburg aan de Aart van der Leeuwkade 1.

Kijkt u ‘t nog even aan of gewoon tot zaterdag?
Weet, dat u van harte welkom bent!Optredens in het verleden: [ openklappen ]