Inloggen  |  Registreren

Cappella Calluna

Beheerder:

Cappella Calluna

Details:

Categorie: a capella koor
Plaats: Apeldoorn  (Gelderland)

Foto's bekijken
RSS Feed

Bezoek de website
Stuur een Email
Facebook pagina


Cappella Calluna is een klein koor in Apeldoorn. Wij werken op projectbasis. Bij ieder project kunnen de leden kiezen of zij mee willen doen. En bij ieder project zijn nieuwe leden welkom.

Ons repertoire is divers en klassiek georiënteerd. Het bestaat uit laat middeleeuwse tot en met hedendaagse composities. Wij kiezen doorgaans niet voor het meest gangbare repertoire, maar laten juist graag de minder bekende componisten en composities horen. Wij zingen a capellaOptredens in het verleden: [ openklappen ]

Cappella Calluna  zondag 16 september 2018 om 14:44
Wij zoeken bassen of baritons voor het project “Parels rond Palestrina”

Op 25 september starten we met het nieuwe project “Parels rond Palestrina”. Hierin staan enkele delen uit de Missa Brevis van Palestrina centraal. Daaromheen zingen we een breed repertoire uit verschillende perioden van de muziekgeschiedenis, van renaissance tot hedendaags.
Op het programma staan zowel geestelijke als wereldlijke werken; o.a. het madrigaal Il bianco e dolce cigno van Jacques Arcadelt, Psaume 121 van Daan Manneke en een motet van Felix Mendelssohn: Herr nun lässest du deinen Diener.
Het concert zal plaatsvinden in maart/april 2019.

Voor dit programma zoeken wij nog enkele enthousiaste, geoefende bassen of baritons om met ons mee te zingen.

De repetities zijn op dinsdagavond in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u terecht op www.cappellacalluna.nl of bij ons secretariaat: Nienke Dekker, 055-540 2192.
    Cappella Calluna  zondag 24 september 2017 om 13:17
    Vanaf 26 september repeteren we elke dinsdag avond weer voor ons nieuwe project 'De Grote Oversteek'. Hierin maken we de muzikale reis van de Oude Wereld (13e t/m 17e eeuw) naar de Nieuwe Wereld (16e, 17e eeuw en 20 eeuw)