Inloggen  |  Registreren

Vocaal ensemble Puisque tout Passe

Beheerder:

Puisque

Details:

Categorie: kamerkoor
Plaats: Haarlem  (Noordholland)

Foto's bekijken
RSS Feed

Bezoek de website
Stuur een Email
Facebook pagina
Het realiseren van vocale dromen. Dat doen wij bij Puisque tout Passe al bijna 25 jaar, met inzet, gedrevenheid en plezier. In dit tijdsbestek heeft het koor een eigen plaats verworven in het Haarlemse culturele leven. Mede door de gedurfde programmering, waarmee wij gebaande paden graag links laten liggen. We zingen vooral werken van hedendaagse componisten als Andriessen, Pärt, Voormolen, Eisler, Bikkembergs, Ford, Loevendie, Nees. Maar in onze concerten maken we ook regelmatig de verbinding met oude muziek, bijvoorbeeld van een van de oudste componisten van de Westerse wereld: Guillaume de Machaut.

Op 7 en 8 april 2018 vieren we ons jubileum met twee zelden uitgevoerde meesterwerken uit de 20e eeuw van Kurt Weill: Der Lindberghflug en Down in de Valley.

Twee keer per jaar geven we concerten, in voor- en najaar. Verder treden we op tijdens Korenlint en de hofjesconcerten tijdens de Koorbiënnale in Haarlem. Meer informatie over ons repertoire vind je op onze website.Optredens in het verleden: [ openklappen ]

Vocaal ensemble Puisque tout Passe  zondag 12 november 2017 om 17:00
PUISQUE TOUT PASSE ZOEKT PROJECTZANGERS VOOR JUBILEUMCONCERT 2018

‘VAN HOGE VLUCHTEN EN DIEPE DALEN - KURT WEILL IN EUROPA EN AMERIKA’

Op 7 en 8 april 2018 voeren we ‘Der Lindberghflug’ en ‘Down in the Valley’ uit, m.m.v. het Noordhollands Jeugdorkest en solisten o.l.v. René Nieuwint. Het repetitieschema vind je op onze website www.puisquetoutpasse.nl. Meld je aan bij René: info@nieuwint.nl, tel: 06-20407413.