Inloggen  |  Registreren

Wilde Gans Kamerkoor

Beheerder:

maarten

Details:

Categorie: a capella koor
Plaats: Ressen  (Gelderland)

Foto's bekijken
RSS Feed

Bezoek de website
Stuur een Email


Het kamerkoor is in 2016 opgericht door dirigent Hilde Gams en bestaat uit semi-professionals en gevorderde amateurzangers. In maart 2019 start het Wilde Gans Kamerkoor een nieuw zangproject in Ressen. De bezetting voor dit project is bijna compleet, maar bassen en tenoren zijn nog zeer welkom.
Wilde Gans Kamerkoor  vrijdag 8 februari 2019 om 15:04
In maart start het Wilde Gans Kamerkoor een nieuw zangproject in Ressen. Op het programma staan a capella koorwerken van Schotse en Scandinavische componisten als James MacMillan, Edvard Grieg, Andrew Smith, Hugo Alfvén, Karin Rehnqvist en Niels Gade.
De liederen zijn stuk voor stuk pareltjes uit de 19e, 20e en 21e eeuwse koorliteratuur. Repetities zijn op acht vrijdagavonden in een prachtig historisch kerkje in Ressen en op drie zaterdagen in Arnhem. Start van het project is 15 maart, concerten zijn op 25 en 26 mei.
Op de agenda van www.wildegans.nl zijn de precieze data te vinden en ook een impressie van het repertoire. Zangers kunnen zich hier ook aanmelden voor een auditie. De bezetting van het koor is bijna compleet, maar bassen en tenoren zijn nog zeer welkom.
  • rlbrad  dinsdag 19 februari 2019 om 00:34
  • rlbrad  dinsdag 19 februari 2019 om 00:34