Inloggen  |  Registreren

GOOG (Gelders Opera- en Operette Gezelschap)

Beheerder:

GOOG

Details:

Categorie: opera/operette
Plaats: Velp  (Gelderland)

Foto's bekijken
RSS Feed

Bezoek de website
Facebook paginaGOOG (Gelders Opera- en Operette Gezelschap)  zondag 26 april 2020 om 08:56
Sinds haar oprichting in 1954 streeft het Gelders Opera- en Operette Gezelschap, kortweg GOOG, naar een programma aanbod dat zo goed mogelijk is afgestemd op de wensen van het publiek, waarbij "uitstapjes" naar wat onbekender werk niet worden gemeden. Jaarlijks brengt het GOOG een operaproductie of een galaconcert van hoge kwaliteit, waaraan in de loop der jaren veel bekende operasterren meewerkten. De keuze van de opera's en operettes zijn zeer afwisselend en divers.
Het GOOG staat altijd open voor nieuw zangtalent! Als één van de weinige operagezelschappen heeft het GOOG heel veel jongere leden. Wij bieden graag een podium voor jong talent, dat onder vakkundige leiding een professionele carrière wil maken. Kom vrijblijvend eens langs op een repetitie avond of schrijf je in als nieuw lid.
Ook de jonge(re) bezoeker is bij het GOOG aan het goede adres: producties van het GOOG worden tijdloos, vernieuwend en soms uitdagend geënsceneerd, waaruit blijkt dat opera actueel blijft en geschikt is voor jong en oud.