Inloggen  |  Registreren

Cerodostres

Beheerder:

Cerodostres

Details:

Categorie: pop en musical
Plaats: Haarlem  (Noordholland)

Foto's bekijken
RSS Feed

Bezoek de website
Facebook pagina
Swingend dameskoor Cero dos tres uit Haarlem zoekt dirigent M/V

Wij zingen met 25 dames in het centrum van Haarlem en zoeken vanaf januari 2021 voor de maandag- of dinsdagavond een vlotte en enthousiaste dirigent die ervaring heeft met dirigeren en arrangeren en die met humor het beste in ons naar boven haalt.

Wat maakt ons bijzonder? Wij zijn een jong en swingend koor en hebben veel ervaring en plezier in het meerstemmig samen zingen. Wij bestaan nu 10 jaar en repeteren momenteel op de dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in wijkcentrum Binnensteeds (Haarlem centrum).

Met 25 enthousiaste dames zingen we een jaarlijks wisselend repertoire met een mooie mix van pop, soul, funk, musical en jazz. We treden een aantal keer per jaar op, ondersteund door livemuzikanten (bijvoorbeeld Korenlint in Haarlem, Paradiso korendagen, kerstmarkt en ons jaarlijkse concert).

Ben je enthousiast? En beschikbaar op de maandag- of dinsdagavond? Stuur dan uiterlijk op 4 oktober je motivatie en cv naar info@cerodostres.nl. Naast een persoonlijk kennismaking kan een proefrepetitie deel uitmaken van de procedure.

Kijk voor meer informatie over ons koor op www.cerodostres.nl of op www.facebook/cerodostres of neem contact op met Saskia Claassen (06-432 796 26).
Cerodostres  dinsdag 15 september 2020 om 20:52
Swingend dameskoor Cero dos tres uit Haarlem zoekt dirigent

Wij zingen met 25 dames in het centrum van Haarlem en zoeken vanaf januari 2021 voor de maandag- of dinsdagavond een vlotte en enthousiaste dirigent die ervaring heeft met dirigeren en arrangeren. Wij zingen een mix van pop, soul, funk, musical en jazz en treden een paar keer per jaar op met livemuzikanten.
Zie www.facebook.com/cerodostres voor meer informatie of vraag de volledige vacature op via info@cerodostres.nl


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Saskia Claassen - info@cerodostres.nl - 06-43279626
Noord-Holland