Inloggen  |  Registreren

Sing!Sing!Sing!

Details:

Dirigent
Solist (Mezzosopraan)

Woonplaats: Almere  (Noordholland)


RSS Feed
Stuur een Email
Hallo zangers en zangeressen,

Ik ben Marjoleine Leene, jazz vocalist en vocal coach in Baarn en Almere.Ik vind het heerlijk je te helpen vrij te leren zingen en samen een mooi geheel te maken. Binnen een groep vind ik het belangrijk, dat iedereen zijn eigen uitdaging heeft en elk talent en ervaring gezien wordt en dat we met elkaar hetzelfde doel voor ogen hebben: mooie muziek maken! Ik maak daarbij graag gebruik van de mogelijkheden binnen de groep. In mijn jazzkoor Sing!Sing!Sing! is ruimte voor nieuwe stemmen.Kom jij onze groep versterken?

Over Sing!Sing!Sing!:
Sing!Sing!Sing! is een jazzkoor van Zangschool Almere opgericht door en o.l.v. vocal coach en jazz zangeres Marjoleine Leene. Het is genoemd naar de beroemde song van 'The King of Swing' bigbandleider Benny Goodman.

Om mee te kunnen doen ben je elke donderdag 11.30-12.30 uur beschikbaar (muv schoolvakanties Zangschool Almere) en sta je open elke nieuwe jazz-standard te leren op je gehoor.
Wie veel koorervaring heeft wordt uitgedaagd deze in te zetten in meerstemmigheid en nieuwe ideeën voor arrangementen. We werken verder samen aan een volle (samen)klank, timing en dynamiek, maar ook improvisatie komt aan bod.Wie geen koorervaring heeft, maar veel affiniteit met het repertoire en passie voor zingen, is ook van harte welkom.Er is ook ruimte voor wie af en toe graag een solo zingt.

Prijs jazzkoor: 25 euro/mnd via deze website*
Prijs jazzkoor en privé zangles 2 wekelijks: 53 euro/mnd*
*Bij een lesovereenkomst van 12 maanden

Repertoire:
Baby just cares
Bye, bye Blackbird
Summertime
Zon in Scheveningen
Orange Colored Sky
Hit the road, Jack
Blues Juice
Big Spender
It's a Good Day
Wonderful World
I don't know enough about you
Why don't you do right
Cheek to Cheek
Fever
Fly me to the moon
e.a.

Locatie: Kraaiennest 4 AlmereSing!Sing!Sing!  woensdag 12 september 2018 om 15:02
Sing!Sing!Sing! in Almere zoekt enthousiaste creatieve stemmen!
Repertoire: The American Songbook