Inloggen  |  Registreren

paulslaa

Details:


Woonplaats: Utrecht  (Utrecht)


RSS Feed
Stuur een Email
Mijn naam is Paul Slaa. Ik ben tenor en penningmeester van Kamerkoor 4bij4 te Utrecht. Ik wil jullie op de hoogte houden van onze activiteiten.paulslaa  woensdag 17 november 2021 om 13:59
Op zoek naar een enthousiast kamerkoor?
Gemengd kamerkoor 4bij4 zoekt zangers met ambitie. Wij hebben momenteel plaats voor alle stemsoorten, maar met name zoeken wij naar een hoge sopraan en een lage bas.
Wij zingen een gevarieerd klassiek repertoire, zowel a capella als instrumentaal begeleid, van renaissance tot hedendaags. We besteden veel aandacht aan koorklank, intonatie en balans.
Elke 8 à 9 maanden werken we naar een thematisch samengesteld concert waarbij we soms ook samenwerken met andere disciplines, zoals voordracht, orkest en/of multimedia. Op onze website kun je vinden welke concerten we de afgelopen jaren hebben gegeven.
Spreekt dit je aan en heb je zang en/of koorervaring? Dan ben je van harte welkom om eens mee te zingen op een repetitie.
De repetities zijn op maandagavond in de Pauluskerk, in Tuindorp Utrecht, vlak bij station Overvecht. Aan de toelating tot het koor gaat een auditie vooraf.
Wil je meer weten of eens meezingen? Bezoek dan onze website (kamerkoor-4bij4.nl/) of stuur een email naar secretaris@kamerkoor-4bij4.nl.
  paulslaa  vrijdag 6 april 2018 om 16:27
  Op 2 en 3 juni 2018 voeren Kamerkoor 4bij4 uit Utrecht en kamerkoor Rondo uit Houten samen het Requiem van Mozart uit. In Utrecht gebeurt dat in de Pieterskerk, Pieterskerkhof 5, onder leiding van dirigent Gerrit Maas (aanvang van het concert dan 19.30 uur), op 3 juni in de St Michaelskerk aan de Jonkheer Ramweg 18 in Schalkwijk (aanvang 15.00 uur) met Hans de Munnik als dirigent. Beide koren zingen voor de pauze een eigen repertoire, met muziek van Gjeilo (The city en Northern Light), Pärt, Bareman en Whitacre. In Schalwijk dirigeert Metske Gerlsma Kamerkoor 4bij4 voor de pauze. Het Carezza Ensemble olv Lothar Blom begeleidt de koren. Als solisten zingen mee: sopraan Esther Putter, alt Ellen van Beek, tenor Pablo Gregorian en bas Erks Jan Dekker. Entrée is € 17,50 in de voorverkoop (bestellen kan via www.kamerkoorrondo.nl), aan de kassa € 20,-.
   paulslaa  donderdag 10 november 2016 om 17:30
   Op 27 november zingt Kamerkoor 4bij4 het tweede lustrumconcert onder de titel Ab Oriente. Op het programma staan Sweelinck en Da Palestrina, beide over de drie koningen, het Onze Vader van Janáček , de Chichester Psalms van Bernstein, en Four² van John Cage. Als klap op de vuurpijl ook een première: All Rivers at Once, van Katarzyna Szved speciaal voor kamerkoor 4bij4 heeft gecomponeerd. Inspiratiebron voor Katarzyna Szved was een gedicht uit de dertiende eeuw van de Perzische dichter Jalal al-Din Rumi Maulana.
   Een bijzonder en gevarieerd programma onder leiding van Gerrit Maas, waaraan behalve countertenor Rob Meijers en tenor Albert van Ommen, ook organiste Gonny van der Maten en harpiste Liesbeth Vreeburg meewerken. Peter Bansberg verzorgt het slagwerk. 27 november, 15.30, Wilhelminakerk Hobbemastraat 35 Utrecht, € 12,50
    paulslaa  donderdag 18 februari 2016 om 14:33
    Op 16 april zingt Kamerkoor 4bij4 om 20.00 in de Geertekerk in Utrecht een lustrumconcert onder de titel "Welcome to all the Pleasures''. Op het programma staat het gelijknamige stuk van Purcell, de Vesperae solennes dse Confessore van Mozart en stukken van Bartok, Dvorak, Chatman, Senfl en Andriessen. Kaarten € 15,- of € 12,50 in de voorverkoop via de site.