Inloggen  |  Registreren

CloseFocus

Details:


Woonplaats: Utrecht  (Utrecht)


RSS Feed
Stuur een Email
CloseFocus  zondag 13 oktober 2013 om 16:48
Persbericht Kerstproject.

Lekker zingen voor de kerst!

Altijd al prachtige meerstemmige kerstnummers willen zingen samen met goede zangers?
Dit is je kans! Grijp hem……., nu!!!!!

Op 27 oktober starten wij in Utrecht een project waarin we kerstnummers zingen variërend in stijl van klassiek naar lyrisch tot poppie. In totaal houden wij 7 repetities, waarin wij werken naar een schitterend optreden voor familie, vrienden en kennissen op 15 of 22 december in Utrecht. Voor dit project ligt de focus op twee nummers. Het optreden bestaat uit deze twee nummers én een groot deel van ons overige kerstrepertoire. De deelnemers aan het project zingen minimaal deze twee nummers mee. Kan je (een deel van) de andere nummers van ons kerstrepertoire ook goed meezingen, dan zing je die natuurlijk tijdens het optreden mee.

De repetities worden geleid door dirigente Josette Brinkhof, gespecialiseerd in zangtechniek.

Kosten:
Deelname aan het project kost €20,= per deelnemer (ja, je leest het goed: het is inderdaad bijna voor niks).

Tijd en Lokatie:
De repetities vinden vanaf 27 oktober iedere zondagavond plaats van 19.30u tot 20.45u. Lokatie: Vrije School, Hiëronymusplantsoen 3, Utrecht.
Na de pauze wordt van 21.00u tot 22.00u aan het bestaande kerstrepertoire gewerkt. Je bent van harte welkom om te blijven en de rest van ons kerstrepertoire mee te oefenen.

Opgeven:
Je kan via email opgeven: info@closefocus.nl.
Je kan je ook telefonisch opgeven via nr: 06-22020266

Algemeen:
Wij zijn Close Focus, een gemengde zanggroep van 9 mannen en 10 vrouwen in leeftijd variërend van 21 tot 57 jaar. Moderne Engelstalige nummers hebben onze voorkeur met enkele uitstapjes naar klassiek en anderstalig (bijvoorbeeld: Nederlands, Duits, Spaans, Hebreeuws).

Overige optredens:
Wij worden regelmatig uitgenodigd voor optredens. Zaterdag 9 november treden wij om 20.00u op bij een dubbelconcert met het koor Zang Veredelt in de Opstandingskerk te Bilthoven (1e Brandenburgerweg 34).
De periode voor de Kerst treden we vaker op, met name in winkelcentra en voor Tussen-4-Muren projecten.

Meer info: zie onze website: www.closefocus.nl